**PROMOȚIE SEZON: 15 RON pentru cumpărături mai mici de 195 RON
**PROMOȚIE SEZON TRANSPORT GRATUIT pentru cumpărături mai mari de 195 RON

                              Livrare

Comanda dumneavoastră va fi procesată în maxim o zi lucrătoare iar livrarea acesteia va dura între 4-5 zile lucrătoare.

**PROMOȚIE SEZON: 15 RON pentru cumpărături mai mici de 195 RON

**PROMOȚIE SEZON TRANSPORT GRATUIT pentru cumpărături mai mari de 195 RON

Plata livrării în mod normal:

– 0-1 kg: 21 RON

– 1-2 kg: 24 RON

– 2-5 kg: 29 RON

– 5-30 kg: 79 RON

 

Politica de retur

1. Clientul poate returna produsele achiziționate, în următoarele situații:
– Coletele prezintă deteriorări severe;
– Produsele au fost livrate / facturate greșit;
– Produsele prezintă defecte de fabricație;

2. Clientul se obligă să notifice MINSAN ONLINE SRL, intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail ( [email protected]) în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produselor.

3. Clientului care a notificat vreauceva.com, conform art 1, îi revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor fi returnate în maxim 10 zile lucrătoare, la adresa menționată pe factură, în caz contrar, MINSAN ONLINE SRL considerâ cererea nefondată/invalidă și poate refuza returul.

4. vreauceva.com poate să refuze produsele returnate de către Clienții săi, dacă returul se încadrează într-unul din cazurile prevăzute în continuare, fără ca acesta din urmă să pretindă daune-interese sau despăgubiri:

– În cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit

-În cazul în care cererea de returnare pentru oricare din situațiile prevăzute în art. 1. are data de expediere a notificării intenției de returnare care depășește termenul de 10 zile lucrătoare

-În cazul în care se returnează un produs având ca motivație una dintre situațiile prevăzute în art. 1, iar produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat.(eticheta ruptă, produs deteriorat, urme de purtare, etc)

5. În situația în care Clientul notifică intenția de denunțare unilaterală a contractului conform art. 1 situație care atrage obligația din partea vreauceva.com de rambursare a sumelor plătite de către Client în termen de 30 de zile, termenul menționat va deveni scadent începând cu data în care produsul a fost recepționat de către vreauceva.com și nu de la data la care Clientul a transmis către vreauceva.com intenția sa de retur a sumelor aferente.

6. În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Modalitatea de rambursare a contravalorii produselor se va face într-un cont bancar menționat de către client la adresa de e-mail: [email protected]

7. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitată de către client, nu se rambursează.

9. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client excepție făcând situațiile prezentate la punctul 1 , situație în care vreauceva.com va suporta contravaloarea transportului.

X
Activare notificări    OK nu, mulţumesc