Reduceri!

Ulei esențial de Tămâie (Pură)

51,92 lei TVA inclus

EO-65

SKU: 8bc28165f030 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Nume latin: Boswellia Carterii
Parte din plantă
Folosit: rășină
Sursă: Somalia
Metodă de extracție: Distilarea cu abur
Recipient de 10 ml
Uleiul esențial de tămâie este distilat cu abur din rășina arborelui Boswellia carterii, din familia Burseraceae și este, de asemenea este cunoscut sub numele de Olibanum.
Tămâia simbolizează divinitatea.
Acest ulei este cel mai popular în aromoterapie pentru proprietățile sale calmante.
Ajută la vindecarea rănilor și la prevenirea cicatricilor.
Se folosește pentru tonifierea tenului, îndepărtarea ridurilor și evitarea vergeturilor din produsele cosmetice obișnuite.
Uleiul esențial de tămâie a fost utilizat pentru a vindecă anxietatea, stresul, astmul bronșic, bronșita, laringita și tusea.
Este un tonic general pentru uter, are un efect calmant în timpul travaliului.
Este cel mai bun în timp ce meditați.
Contraindicat pe perioada sarcinii.
Contraindicat copiilor mici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.