Reduceri!

Ulei esențial de Tămâie (Diluat) 0.5Kg

223,92 lei TVA inclus

EOB-17

SKU: 184a7d940a9a Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Denumire latină: Boswellia Carterii

Parte din plantă utilizată: rășină

Sursă: Oman

Metoda de extracție: distilare cu abur 5%, diluare în ulei de semințe de struguri

Uleiul esențial de tămâie este distilat cu abur din rășina arborelui Boswellia carterii, din familia Burseraceae și este, de asemenea, cunoscut sub numele de Olibanum. Cuvântul este derivat din francul francez care înseamnă luxuriant și a fost, împreună cu smirna, prima gumă folosită ca tămâie. Arborele este indigen în Orientul Mijlociu și se spune că există în formare naturală de bonsai în acel pământ ars. Tămâia simbolizează divinitatea. Acest ulei este cel mai popular în aromoterapie pentru proprietățile sale calmante. Se spune că ajută la vindecarea rănilor și la prevenirea cicatricilor. Se folosește pentru tonifierea feței, îndepărtarea ridurilor și evitarea vergeturilor din produsele cosmetice. Uleiul esențial de tămâie a fost utilizat pentru a ușura anxietatea, stresul, astmul bronșic, bronșita, laringita și tusea. Este un tonic general pentru uter, are un efect calmant în timpul travaliului și ajută la ușurarea menstruației abundente. Este cel mai util în timpul meditației.

Evitați folosirea produsului în timpul sarcinii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.