Reduceri!

Ulei esențial de Ylang Ylang 0.5 kg

639,92 lei TVA inclus

EOB-06

SKU: dc02d2e8b1d6 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Nume latin: Cananga Odorata
Parte a plantei folosite: Flori
Sursă: Camores
Metodă: Distilarea cu abur
Ylang Ylang este un copac mare originar din țările din estul îndepărtat, cum ar fi Malaezia, Filipine și Indonezia. Florile sale galbene sunt puternic parfumate și au petale lungi. Uleiul esențial obținut din acesta este disponibil din abundență și, prin urmare, este cel mai puțîn costisitor, dar este foarte favorizat pentru parfumul său în industria parfumurilor și a produselor cosmetice, iar astăzi este folosit și în industria alimentară.
Conform științei, uleiul esențial de ylang-ylang este un stimulent mental.
A face o baie cu acest ulei sau dacă îl folosiți pentru masaj îmbunătățește în mod natural experiența de relaxare. Este folosit pentru ameliorarea stresului, depresiei, șocului sau anxietății.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.